REGISTR STARTUPŮ A PODNIKATELSKÝCH NÁPADŮ

OCHRAŇTE SVŮJ MILIÓNOVÝ NÁPAD

Nespoléhejte na loajalitu lidí
kolem
vás a využijte zabezpečenou úschovnu.

Proč ochránit váš nápad či startup?

Byl Facebook opravdu nápadem Marka? Pojistěte si svůj nápad, protože patří vám! Dobré nápady lákají zloděje a vy o ten svůj nechcete přijít!

Jak ochrana funguje?

Popíšete nám podnikatelský záměr, nápad, myšlenku, projekt, startup a napíšete základní údaje o sobě, viz. formulář níže. Ihned po odeslání bude váš projekt umístěn pod zámek! Roční poplatek za ochranu vašeho nápadu je 390,- Kč.  Nespoléhejte na loajalitu lidí kolem vás a využijte zabezpečenou úschovnu ještě dnes.

Jak se zachovat při krádeži nápadu?

Pokud někdo zkopíruje váš projekt, či vás zkusí obejít vlastní zaměstnanec, kterému jste nápad svěřili, doporučujeme nejprve zloděje vyzvat k ukončení činnosti s odkazem na naši úschovnu. V případě neshody je nutné obrátit se na soud, kde s naší pomocí doložíte záznam o registraci s datem uložení, jež je právně nezpochybnitelný.

Je nápad někde vidět a co se s ním děje po registraci?

Archiv nápadů je neveřejný, přísně chráněný na https serveru a sofistikovaně zaheslovaný. Zaslaný nápad je pod zámkem. Přístup k nim má pouze omezený počet pracovníků (předseda a zpracovatelka), ti mají podepsanou smlouvu o mlčenlivosti. Legislativní ujednání zde.

Chci ochránit svůj projekt!