REGISTR STARTUPŮ A PODNIKATELSKÝCH NÁPADŮ

Ochraňte svůj milionový nápad

Nespoléhejte na loajalitu lidí kolem vás a využijte
zabezpečenou úschovnu.

zabezpečená neveřejná úschova vaše nápadu

pojistěte se, že nápad patří Vám

nespoléhejte na loajalitu lidí

ochrana vás může ušetřit od soudního jednání

Proč ochránit váš nápad či startup?

Byl Facebook opravdu nápadem Marka? Pojistěte si svůj nápad, protože patří vám! Dobré nápady lákají zloděje a vy o ten svůj nechcete přijít!

Vaše Další otázky

Co by jste měli vědět

Popíšete nám podnikatelský záměr, nápad, myšlenku, projekt, startup a napíšete základní údaje o sobě, viz. formulář níže. Ihned po odeslání bude váš projekt umístěn pod zámek! Roční poplatek za ochranu vašeho nápadu je 390,- Kč. Nespoléhejte na loajalitu lidí kolem vás a využijte zabezpečenou úschovnu ještě dnes.

Pokud někdo zkopíruje váš projekt, či vás zkusí obejít vlastní zaměstnanec, kterému jste nápad svěřili, doporučujeme nejprve zloděje vyzvat k ukončení činnosti s odkazem na naši úschovnu. V případě neshody je nutné obrátit se na soud, kde s naší pomocí doložíte záznam o registraci s datem uložení, jež je právně nezpochybnitelný.

Archiv nápadů je neveřejný, přísně chráněný na https serveru a sofistikovaně zaheslovaný. Zaslaný nápad je pod zámkem. Přístup k nim má pouze omezený počet pracovníků (předseda a zpracovatelka), ti mají podepsanou smlouvu o mlčenlivosti. Legislativní ujednání zde.

Chci ochránit svůj projekt!

Ochránit projek