Vložit Startup

Jsme zde pro Startupy

Kontakty na investory a podpora startupů

seznámíme vás s investorem

prověříme životaschopnosti projektu zdarma

podpoříme váš „růst“ všemi možnými cestami

Vy jste ti nejdůležitější, v jejichž hlavách se zrodil nápad. My jsme zde proto, abychom Vám sehnali investice a vytvořili s našimi silnými partnery stabilní zázemí pro rychlý růst. Neváhejte vložit svůj projekt ještě dnes pro nezávislé zhodnocení připravenosti k investici ZDARMA.

Co můžeme nabídnout? Investice do vašeho startupu, scaleupu či nápadu. Máme ale přesah. Do týmu jsme schopni nabídnout mentora či business konzultanta, který s vámi probere vstup strategického partnera, pomůže určit priority projektu, nastaví koncepci pro tzv. hokejkový nárůst příjmů společnosti.

Jak postupujeme?

Popište nám podrobně svůj startup

Vytvoříme si obchodně-marketingovou strategii, vypočítáme příjmy

Zařadíme mezi startupy vhodné k zainvestování

Investice. Poradenství startupům. Obchodní příležitosti.

Zainvestování do vašeho startupu přenechte profesionálům. Jde o životní rozhodnutí. 2,5 milionu za 20 %, hodně nebo málo? Zkoukneme. Spočítáme. Povíme na rovinu. Byli jsme svědky případu, kdy za námi startup přišel pozdě. Tento startup dobře znáte. A určitě byste do něj neřekli, že po investičních kolech zbylo majitelům méně jak 10 % z firmy. Teď už jsou zoufalí a nechce se jim ráno vstávat do práce. Vysvětlíme Vám, jak raisování kapitálu funguje. Pomoc se startupem. Staňte se Unicornem s naší pomocí. S kým jiným, že. Dokážeme vybudouvat kolem vás tým expertů, kteří poradí, odmentorují a dokonce se stanou duchem takovými co-foundery bez nároku na podíl. Business je o lidech, o kontaktech a o spojení s naší asociací.

získejte ZDARMA certifikát

"Startup kvalifikovaný k investici"

žádné poplatky, ani provize

Jak najít investora?

Je to snadné. Vyplníte formulář, který je níže. Při vyplňování si dejte opravdu záležet, Vaše žádost musí být plná faktů, ale i křupavých zajímavostí. Jakmile odešlete formulář, je řada na nás. Projekt posoudíme v první kole, zda je inovativní, má nápad i společenský přesah. Následně projekt posíláme k analýzám do druhého kola, kde experti dodají personální analýzu spolu s marketingovou a obchodní strategií růstu. Následuje poslední - třetí kolo, ve kterém zajistíme pro investora návrh finančního růstu společnosti, právní analýzu, tak zvaně Due diligence a uděláme velký průzkum trhu. Vše uděláme za vás. Následně udělíme status „STARTUP KVALIFIKOVANÝ K INVESTICI“ a kontaktujeme vhodné investory, které pozveme s vámi k jednomu stolu. Poradíme kolik procent nabídnout, vypočítáme přesnou hodnotu společnosti. Nezbývá teď nic jiného, než se pustit do formuláře níže.

Vložit svůj Startup

Podrobné informace o startupu